Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Η εταιρία ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΦΩΤΗΣ μέσα από μία ανοδική πορεία που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματική γνώση, είναι κοντά σας για να σας βρει τις λύσεις για έναν άνετο, αρμονικό και λειτουργικό χώρο που θα τον χαρακτηρίζουν αυστηρές προδιαγραφές, πρωτοποριακός σχεδιασμός και προσιτές τιμές.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και περιπλανηθείτε στο χώρο του μοντέρνου και κλασσικού. Ελάτε να δημιουργήσουμε τον δικό σας παράδεισο και να είστε σίγουροι πως τα ΕΠΙΠΛΑ ΤΣΙΡΩΝΗΣ θα είναι μαζί σας για μια ζωή.

Η εταιρία  ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΦΩΤΗΣ σε συνεργασία με διάσημους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους επίπλων, με το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με προτάσεις από επαγγελματίες διακοσμητές, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, μελέτη του χώρου σας, προτάσεις χωροθέτησης- μέτρηση και πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Έπιπλα, Κουζίνες, Πόρτες εσωτερικές, Πόρτες Εξωτερικές, Θωρακισμένες Πόρτες, Ανοδιώμενα Κάγκελα,  Διακοσμητικά, Παιδικό έπιπλο, Στρώματα σε πλήρη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται βρίσκονται στο διώροφο κατάστημά μας.

Η εταιρία ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΦΩΤΗΣ είναι η επιλογή που θα σας δικαιώσει.

 

Με εκτίμηση,

Τσιρώνης Φώτης